• Dátum: 08.10.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 2.3

Argentínsky útočník Lautaro Martínez je v streleckej forme, skóroval vo všetkých troch zápasoch rozbiehajúcej sa Serie A (proti Fiorentine, Beneventu i Laziu), keď k tomu pripočítame aj päť gólov proti outsiderom Pise a Luganu v predsezónnej príprave, to máme už päť stretnutí v rade, v ktorých sa dokázal presadiť.

23-ročný hráč po vstupe do futbalu dospelých odohral v prvej argentínskej a následne najvyššej talianskej súťaži spolu 109 zápasov, vsietil v nich 45 gólov s priemerom máličko nad 150 minút hry na jeden gól.

V argentínskej repre má za sebou 17 zápasov a 9 gólov. Oba manšafty sa stretli v prípravnom zápase takto pred rokom, favorit aj bez Messiaha v zostave vyhral hladko 6:1, Lautaro vtedy hral prvý polčas, ale gól nedal. No minulý rok nastupoval s Messim v útoku na Copa Americe, v základe bol 4x a v 2 zápasoch skóroval. A to mala Argentína na tom turnaji silnejších protivníkov ako je aktuálny výber Ekvádoru.

Konkurencia v argentínskom tíme je veľká, tréner má z čoho vyberať, vzhľadom na Lautarovu formu by sa mohol objaviť v základe po boku Messiho, kurz vyzerá zaujímavo i keby neodohral celý zápas.

Tiket



Chat