• Dátum: 08.10.2020
  • Tip: Více než 181.5
  • Kurz: 1.85

Prvé kolo novej sezóny. V tej minulej sa stretli dvakrát s tým, že oba tímy vyhrali u súpera. Myjava v Komárne v piatich setoch a Komárno potom na Myjave v štyroch.

Komárno : Oproti poslednej sezóne im odišiel prvý nahrávač Zaťko do VKP a zmenil sa aj univerzál. Do Turecka odišiel mladý Petráš a prišiel skúsený Mlynarčík. Komárno má skúsenú a vyrovnanú základnú šestku. Na bloku Kašper, Tarabus. Spomínaný univerzál Mlynarčík. Smečiari Ogurčák, Kubš prípadne mladý Rak. Na libere Turis. Pomyselnou slabinou môže byť mladý Jalovecký na nahrávke. Väčšina hráčov má aj reprezentačné skúsenosti.

Myjava má mladý káder, ktorý je pokope už pomerne dlho. Minulú sezónu začali veľmi dobre a po polovici základnej časti boli na čele ligy. Potom im akoby dochádzal dych a pohybovali sa okolo 4. - 5. miesta. Jedinou novou tvárou v mužstve je libero Paňko, ktorý hosťuje zo Svidníka. Na nahrávke majú Vala a Bartáka. Na "účku" je ich hlavná útočná sila Konc. Na smeči Watzka s Pokopcom. Zeman s Pollákom na "strede". Oba tímy mali prípravu poznačenú koronou. Myjava napriek tomu dokázala odohrať pomerne dosť turnajov a prípravných zápasov, čo môže byť na začiatku ligy ich výhodou Ich nevýhodou, ale môže byť 10 dňová preventívna karanténa, ktorú všetci hráči absolvovali na konci septembra.

Kľúčové bude ako sa Komárnu podarí ubrániť Konca, ten vie dať aj 30 bodov na zápas. Keďže ide o prvé kolo po veľkej pauze šance na víťazstvo vidím vyrovnané. S ohľadom na kurz by som vsadil na Myjavu. Čo mi ale príde výhodnejšie je vsadiť si na počet bodov v zápase. Tipujem, že sa budú hrať opäť aspoň 4 sety a teda viac ako 181.5 bodov v zápase.

Môj tip: Komárno - Myjava : Viac ako 181.5 bodov v zápase

Tiket



Chat