• Dátum: 08.10.2020
  • Tip: 1-3
  • Kurz: 1.43

Prajem pekný deň. Dnešok vo svete futbalu patrí medzinárodným zápasom a teda bojom o postup na EURO. Rovnako tak to platí aj pre výbery do 21 rokov. Pre dnešnú analýzu som sa rozhodol vybrať zápas Litva U21 - Grécko U21. Môj tip je, že v zápase uvidíme 1-3 góly.

Litve patrí po 6 odohraných zápasoch predposledné miesto zo skóre 4:7. V priemere je to 1,86 góla na zápas. Počas kvalifikácie by nám tento tip nevyšiel len v jednom prípade, keď Litva prehrala s top favoritom skupiny Chorvátskom 1:3. Vo všetkých ostatných zápasoch sme videli minimálne 1 gól a maximálne 3.

Grécko je po 6 zápasoch na 2. mieste tabuľky zo skóre 9:6. V priemere je to 2,5 góla na zápas. Pošas kvalifikácie by nám tento tip nevyšiel 2-krát, keď v jednom prípade Grécko podľahlo Chorvátsku 5:0 a v druhom rovnakým výsledkom porazilo San Maríno (totálny outsider skupiny). V odvete, ktorá sa hrala presne pred mesiacom však Gréci vyhrali len 1:0.

Títo súperi sa historicky stretli 3-krát. Do úvahy však beriem len posledný zápas, ktorý sa hral túto kvalifikáciu, pretože ostatné sú staršie viac ako 10 rokov a na súčasnosť nemajú vplyv. Gréci tento zápas vyhrali 1:0.

Dnes teda veľa gólov neuvidíme. Grécko hra vonku a ani jeden z tímov veľa gólov nestrieľa. Výsledku 0:0 sa neobávam keďže hostia potrebujú body v boji o postup. Prajem veľa šťastia, nech sa zelená.

Tiket



Chat