• Dátum: 08.10.2020
  • Tip: Podoroska
  • Kurz: 4.07

Tak podme rovno k veci a k nejakym zaujimavym dovodom, preco si dnes zahrame krasny kurz na hranici 4.

Swiatek - tento turnaj ju zastihol(prekvapivo) vo fantastickej forme, co nemozme povedat o turnajoch ktore hrala predtym :-) Kazdopadne hranica kurzu na nasu dnesnu favoritku je za mna postavena hrozne nizko, ale vsetko sa odvija hlavne od toho, ze Halepovu doslova zmietla z kurtu. No kto si pozrel aj dalsi zapas tejto mladej polskej hviezdy proti neznamej talianke, ktorej turnaj taktiez vysiel na vybornu, tak musi povedat ze zapas s Halepovou a s Trevisan bol ako 100 a jedno :-)))

Co sa tyka Podoroskej, tak pred turnajom ju vela z Vas urcite ani nepoznalo. Nakolko ja niekedy tipujem a sledujem aj ITF turnaje, tak viem ze ju tento rok zastihol v skvelej forme a je na skvelom vzostupe ustalit sa medzi WTA spickou. Co sa tyka tohto turnaja, najviac ma prekvapila v zapase so Schmiedlovou, tam predvadzala tzv. tenis o stenu. Schmiedlova si co sa tyka ofenzivy nevedela dat rady s dokonalou obranou Podoroskej, ktora toho ozaj ze vybeha a v pravu chvilu vie aj zatlacit. Zapas proti Svitoline mala tato argentinska hracka vo svojich rukach pevne asi od 4. gamu, ked sa rozohrala. Predvadza ozaj presvedcive vykony.

Preco volim tip na vitazstvo Podoroskej?
1.) jednak, ak si porovname kurzovu value, je nonsens hrat Swiatek v tak pokrocilych castiach turnaja(kde su obe hracky po prve, takze zohravat rolu bude aj nervozita).
2.) mnozstvo winnerov - Podoroska ma oproti byvalym superkam Igy dvojnasobny pocet W.
3.) premienanie brejballov - dokaze zahrat svoj najlepsi tenis v dolezitych chvilach a to casto rozhoduje zapasy.

Kludne mozme diskutovat v komentoch, co a ako, no dufam, ze obe hracky predvedia co dokazu a uvidime pekny tenis. Kazdemu drzim prsty. Pekny den.

Tiket



Chat