• Dátum: 07.10.2020
  • Tip: Získá bod
  • Kurz: 1.65

Celjabinsk je na 6.mieste vo vychodnej konferencii narozdiel od 12.miesta Kunlunu co je posledne miesto. Dari sa im, ked vyhrali i posledne 2 zapasy proti Soci a Dynamu Moskva rovnakym vysledkom 4:2. Bodovo by sa v zapase mohol presadit Nick Bailen, ktory ma Bieloruske obcianstvo a v 12 zapasoch sezony ziskal 8 bodov za 4 goly a 4 asistencie. Je to uz jeho stvrta sezona za Celjabinsk. Bailen hra v druhej formacii s Cechmi Hykou a Sedlakom a presadil sa i v poslednom zapase proti Dynamu Moskva golom a asistenciou. Bod mu verim i proti Kunlunu.
Ich super ziskal len jednu vyhru v 11 zapasoch. Sezonu zacali s Ruskymi hracmi o ktorych nebol zaujem v inych druzstvach a potom co mohli nastupit zahranicni hraci tak ziskali len jeden bod za prehru po najazdoch proti Ufe aj to boli riadne prestrielany superom (24:54). Hraci zo zahranicia prisli nepripraveni a doslova s mizernou kondiciou, ktora sa prejavuje v kazdom zapase.
Tu jedinu vyhru maju kontumacnu vyhru proti Jaroslavl. Domace zapasy tiez nehraju v Cine ale v Rusku a dokonca na ich zapasy chodi viac divakov v Rusku.

Tiket



Chat