• Dátum: 06.10.2020
  • Tip: Získá 2 a více bodů
  • Kurz: 3.2

Ahoj tiperi, vitajte pri mojej analyze k zapasu Traktor vs Kunlun...

Traktor ma za sebou vydarene zapasy na lade Soci a hlavne Dynama Moskva, pricom tieto vykony je potrebne potvrdit doma proti trapiacemu sa Kunlunu.
V KHL nie je nic dopredu jasne, rovnako by som nedal ruku do ohna za Traktor v tomto zapase, ale navzdory podlednym vysledkom domacim v tomto zapase verim a odporucam trosku odvaznejsi tip, ze obranca NICK BAILEN ziska v zapase minimalne 2 kanadske body...

Prajem si, aby nam goly v tomto zapase padali, Kunlun ma jednu z tych deravsich obran a snad sa domaci dokazu presadit, predpoklady k tomu nahravaju.

Ale k Nickovi...
Nick je ofenzivnym obrancom, ktory je naviac velmi aktivnym strelecky, rovnako sa jedna o jedneho z najvytazenejsich hracov Traktoru, ktory je naviac aj produktivnym, k comu mu velmi napomaha aj jeho nasadenie do presiloviek.

Traktor v poslednych dvoch zapasoch strelil zhodne 4 goly a Nick v oboch ziskal po 2 kanadske body.
Dany obranca je s 8 bodmi druhym najproduktivnajsim hracom Traktoru v aktualnej sezone, zaroven ide s priemerom az 2,8 strely na zapas o druheho najaktivnejsieho strelca timu.
Ice time tohto obrancu, ako aj jeho strelecka aktivita vyrazne napomaha k jeho produktivite, verim, ze sa minimalne dvakrat zapise pod goly svojho timu aj v zapase proti Kunlunu.

Vela stastia ;)

Tiket



Chat