• Dátum: 06.10.2020
  • Tip: Tampa Bay
  • Kurz: 1.44

Zdravím

Za posledné 2 týždne sme na tom s úspešnosťou analýz veľmi dobre 8/8 a dúfam, že aj tento týždeň pribudne výhra.

V 5. týždni NFL som si na analýzu vybral zápas Bears vs Buccaneers.

Chicago Bears sú túto sezónu bez útoku. Obrana hrá zatiaľ výborne, avšak v útoku sa vystriedal už 2. QB, ktorý však minulý týždeň bol schopný skórovať až v poslednej štvrtine, keď už bol zápas v podstate rozhodnutý. Treba pripomenúť, že hrali proti najlepšej defenzíve v lige Colts.

Tampa Bay minulý týždeň predviedla perfektný výkon, kedy zvládli vyhrať proti veľmi dobre hrajúcim Chargers. Tom Brady ukazuje, že sa s tímom pomaly zohráva, keďže si pripísal minulý týždeň 5 TD a QB rating 117. Navyše výborne v tomto tíme nehrá iba útok ale hlavne obrana, ktorá je 4. najlepšou v lige.

Útok Bears dokázal, že dobré obrany sú preň nočnou morou. V tomto zápase si ju prežije znova QB Foles (alebo Trubinsky), ktorému obrana Tampy nič nedaruje a podľa môjho názoru sa po tomto zápase štatisticky posunie na najlepšiu obranu v NFL. Do toho skúsený QB Tom Brady so svojim útokom bude vedieť nájsť odpoveď na obranu Bears a Buccaneers si pripíšu 4. víťazstvo v sezóne.

Do svojho tiketu som priložil aj zápasy proti najhorším tímom v lige z New Yorku, ktoré túto sezónu ešte nevyhrali ani jeden zápas. Na tieto zápasy nemá zmysel písať analýzy, kvôli nízkym kurzom. Vyhrať proti nim v tomto týždni bude povinnou jazdou pre súperov a spoločne nám tieto zápasy dajú pekný kurz 2.50.

Nech sa darí.

Tiket



Chat