• Dátum: 06.10.2020
  • Tip: Méně než 0.5
  • Kurz: 2.5

Semifinálová fáza baráže o postup na Európsky šampionát, víťaz konfrontácie medzi Slovákmi a Írmi sa stretne s lepším z dvojice Bosna/Severné Írsko.

Íri a ich bojovný ostrovný futbal, za posledné dva roky odohrali 17 zápasov vrátane tejto kvalifikácie, Ligy národov a prípravných stretnutí, a až v 13 z nich sa prvý polčas skončil bezgólovou plichtou. Pritom inkasovali iba dva góly v prvej 45-minútovke, vo Švajčiarsku a v príprave s Novým Zélandom. A s ofenzívou v prvej polovici zápasov to nie je taktiež žiadna sláva, v uvedenom období strelili po jednom góle iba doma slabším tímom, Gibraltaru, Gruzínsku a už zmienenému Novému Zélandu.

V kvalde mali Íri po 8 zápasoch celkové skóre 7:5, to je najnižší počet inkasovaných gólov spomedzi tímov na tretích miestach.

Slováci nie sú v najlepšej forme, v Lige národov začiatkom septembra po bezgólovom polčase podľahli českému výberu 1:3 a v Izraeli neudržali tesné polčasové vedenie.

Pochopiteľne fandím Slovákom, ale som zvedavý, čo to bude za holomajznu, kurz na bezgólový prvý polčas mi príde hrateľný.

Tiket



Chat