• Dátum: 06.10.2020
  • Tip: Irsko
  • Kurz: 1.99

Ahojte.

Zahrame si zapas z baraze o postup na zaverecny turnaj medzi Slovenskom a Irskom.

Tento zapas som mal vidiet povodne nazivo este na jar, ale zial clovek mieni a covid19 meni a tak som listky mohol akurat tak vratit.

Musim uprimne a smutne konstatovat, ze aj ked budem fandit Slovensku, teda nasmu timu, vsadim si aj na postup Irska a to z dovodu, ze vidim co sa deje v nasom time. Odkedy prisiel Hapal na lavicku, tak tie vykony su slabe a tim ani zdaleka nehra to na co ma a prakticky definitvnu podobu mojej stavky dali posledne dva slabucke vysledky Slovenska v Lige Narodov, ked tak ako od Izraelu, tak aj od Ceska mame ovela kvalitnejsi a hodnotnejsi tim a napriek tomu sme prehrali s ceskom doma 1:3 a remizovali v Izraeli 1:1.

Irsko tiez nemalo extra presvedcive vykony v lige narodov, ale budem hrat na to, ze Slovensko sa teraz stretne s uplnym inym, nabitejsim kalibrom ako sme hrali v Izraeli ci proti Cesku doma.

Myslim si, ze bez divackej podpory, s omladenym kadrom a hlavne so slabym trenerom Hapalom tu nasa cesta skonci a Irsko postupi. Ak to to tak samozrejme nebude, budem rad, vsak fandim nasim, ale cisla a vysledky hovoria nieco ine

Tiket



Chat