• Dátum: 06.10.2020
  • Tip: Sparta Praha -1.0
  • Kurz: 2.4

Karlovy Vary - Sparta Praha
Tipsport Extraliga - 3. kolo
KV Arena (Karlovy Vary)
TV prenos: ČT Sport

Tip --> Sparta zvíťazí v riadnom hracom čase

Rozhodol som sa skúsiť šťastie aj vrámci hokeja, v ktorom sa poväčšinou zaoberám konkrétnym typom stávok --> tým je stávka na Hendikep -1,0.
V praxi to znamená, že základom úspechu tohoto typu hendikepu je výhra zvoleného tímu v riadnom hracom čase.
Ak nami zvolený tím zvíťazí chudobným jednogólovým rozdielom, vklad sa nám vracia. Ak však náš tím zvíťazí dvoj- a viacgólovým rozdielom, automaticiy vyhrávame.

Tento hendikep je k dispozícii len v určitých krajinách - v českej Extralige, vo fínskej Liige, vo švédskej SHL a tuším, že takúto špeciálnu možnosť ponúka aj švajčiarska National League.
V ostatných krajinách sú k dispozícii Hendikepy -1,5 čo ja nerád praktizujem z dôvodu, že výhra o gól sa rovná prehre, zatiaľ čo -1,0 znamená vadu a návrat vkladu.

Ale aby som prešiel k podstate výberu zápasu --> Do K. Varov prišlo pred sezónou niekoľko zaujímavých mien, najvýraznejšími je duo z AHL = Dávid Kaše a Jakub Lauko.
Títo borci by sa v KV mali starať o body, no som názoru, že v zápasoch s poprednými tímami ligy nebudú na úspech stačiť ani tieto dve mladé pušky. Toto moje tvrdenie sa potvrdilo v zápase s Třincom, ktorému KV podľahli 2:5 a podobný scenár očakávam aj od zápasu so Spartou.

Vary dokázali Spartu poraziť naposledy ešte vo februári 2017. Odvtedy proti Sparte nastúpili desaťkrát a v týchto súbojoch zaknihovali len jediný bod za prehru 3:4SN na ľade Sparty. Minimálne dvojgólovým rozdielom prehrali hneď deväťkrát a raz by sa nám vklad vrátil naspäť.

Hokej je rýchla hra, v ktorej v prípade nepriaznivého stavu častokrát dochádza k odvolávaniu brankára a góly do prázdnej brány sú tak pravidelnou rutinou. No neplatí to vždy a preto je Hendikep -1,0 ako šitý na mieru pre takéto situácie.

Vzhľadom na suverénnu dominantnosť Sparty, ktorá trvá už od spomínaného februára 2017 mi nedá neskúsiť v tomto zápase môj obľúbený Hendikep -1,0.

GL všetkým, ktorí sa do toho rozhodnú ísť spolu so mnou.

Tiket



Chat