• Dátum: 05.10.2020
  • Tip: D.Thiem
  • Kurz: 1.47

Dnes pokračujem v mojích analýzach a tentokrát si vyberám zápas Diega Schwartzmana (ATP 14), ktorý je v neskutočnej forme na antuke a určite budeme vidieť z jeho strany perfektný zápas. Tento borec z Argentiny si zatiaľ prechádza turnajom veľmi ľahko keď tu dokázal poraziť Kecmanoviča, Giustina, Gomboša a Sonega. Dokázal to bez stratu setu a jeho hra bola veľmi dobrá.
Avšak na druhej strane bude v tomto zápase stáť Dominik Thiem (ATP 3), ktorý je momentálne podľa mňa hráč s najlepšou formou na celom okruhu ATP. Turnajom prechádza tiež veľmi dobre, aj keď v poslednom zápase sa vytrapil s Gastonom. Tento domáci hráč hral, ale životný zápas, ktorý aj tak Dominik dokázal vyhrať. Je to borec, ktorý sa na antuke narodil a zajtra ukáže tenis, ktorý bude aj pre nefanušíkov tenisu zaujímavý. Navyše ak vyhraje tak v ďalšom kole bude hrať na 99% proti Nadalovi, ktorého bude chcieť určite poraziť a zosadiť ho z trónu. Takže rakúsky borec ma motiváciu navyše.
Kurz určite pôjde dole tak ak mate chuť na viťazstvo určite to podajte čim skôr a bavte sa tenisom z Dominikovej strany.

Tiket



Chat