• Dátum: 05.10.2020
  • Tip: Miami +5.5
  • Kurz: 2.2

Ahojte.

Tak v predoslej analyze s kurzom takmer 5 sme zavreli usta haterom a Lakers fanatikom, ked Miami stale bez svojich dvoch elitnych hracov dokazalo vyhrat a celkom peknym rozdielom o 11 bodov.

Zahviezdil Butler, ktory bol strojcom uspechu Miami.

Lakers fanatici vidia toto zlyhanie v konspiracnych teoriach o tom, ze pre televizne prava Lakers vypustili tento zapas :) :) :) Nejak si uz zvykam na podobne hlody, nakolko aj z mojho okolia mam par Lakersakov a casto maju taketo uletene postoje mimo realitu.

Ja to vidim skor tak, ze Miami stupnovalo svoje vykony kazdym zapasom a vygradovalo v peknu vyhru. Dokazali si poradit okliestenej zostave, co je velke plus a Butler krasne prevzal lidersku poziciu a diktoval hru, tvoril hru a koniec koncov aj bodoval. O Butlerovi je zname, ze je to neskutocny makac a mozno neoplyva takym talentom, ale vsetko si vymakal a v tomto zapase dokonale nahradil Dragica, ktory tvori hru v Miami a Adebaya aspon z casti svojimi doskokmi. Odhadujem, ze v dalsom zapase to bude mat o poznanie tazsie, ked sa mozno budu sustredit viac na obranenie ho, tu sa ale potom naskytne prilezitost pre inych hracov a ocakavam, ze by konecne mohli opat zahviezdit hraci ako Herro, ktory postrada kusok za svojimi vykonmi alebo mozno Crowder ci Robinson. Na druhej strane treba uznat to, ze Olynyk sa krasne z benchu aklimatizoval v zaklade a aj ked nema tolko doskovov ako Adebayo, ale boduje a ma aj dobru ruku za 3, co je velke plus.

Tuto analyzu pisem 2 dni pre zaciatkom 4 zapasu s vedomim, ze by uz ozaj mohli nastupit aj opory Adebayo a Dragic. Musim sa pohravat s myslienkou, ako to bude ak nastupia/nenastupia, ale uz teraz viem povedat, ze Nunn, ktory zastupuje Dragica hra katastrofalne, kazi hru, vela fauluje a proste je to najslabsi clanok Miami. Verim v navrat Dragica a Adebaya, ktori maju kombinovany pocet bodov vysoko cez 30.

Aj ked verim opat vo vyhru a na druhy tiket si urcite zase nalozim aspon za 30€ vyhru Miami, do analyzy pre vacsi bezpecie volim stavku s handicapom, nakolko neverim, ze by Miami dalsi zapas prehrali o viac ako 5 bodov a v kurze 2,20 je to velmi pekny pocin.

Drzim palce a verim, ze po tomto zapase bude stav serie 2:2

Tiket



Chat