• Dátum: 04.10.2020
  • Tip: Nedá gól
  • Kurz: 1.4

V zápase Benfica - Farense sa očakáva jasná záležitosť domáceho tímu a aj preto sa kurzy na nevstrelenie gólu u domácich hráčov dostávajú do zaujímavých čísiel. Ja som si už tretíkrát v tejto sezóne vybral na túto príležitosť Adela Taarabta. Ten sa v dueli proti Famalicau kde dala Benfica 5 gólov nepresadil a v minulom kole pre zranenie nehral takže jeho štart je otázny.

Taarabt je 31-ročný marocký hráč, ktorý má v profesionálnej kariére odohratých 299 duelov a gólovo sa dokázal presadiť 43-krát. Keď však odpočítame sezónu 2010/2011 kedy hral v druhej anglickej lige za Queens Park Rangers a dal až 19 gólov tak už to nie je až také závratné.

V drese Benficy zatiaľ nastúpil na 47 duelov vo všetkých súťažiach a zapísal slabučkú bilanciu keď dal len jediný gól a pridal tri prihrávky. Nastupuje v stred poľa prevažne s defenzívnymi úlohami. Benfica síce pravdepodobne dá viac gólov, ale dlhodobo je kurz 1,40 na túto príležitosť ziskový a ja dúfam, že ak dostane tento hráč šancu tak tomu tak bude aj dnes.

Tiket



Chat