• Dátum: 03.10.2020
  • Tip: Juventus
  • Kurz: 1.92

Vítam vás pri mojej analyze v ktorej sa zameriavam na zápas Juventusu a Neapolu

Juventus vládca Talianska minule kolo tratil body na pôjde AS Rím za výsledok 2:2 a ktorý dohrávali iba desiati . Ako už Juve poznáme je to to najlepšie z Talianska . Najväčšia hviezda Ronaldo vyzerá že aj táto sezóna bude pre neho gólová keď v dvoch zápasoch sa presadil rovno trikrát doplňuje ho navrátilec Morata a mladík Kulusevski ktorý dal hneď vo svojom prvom zápase gól , Dybala už by v tomto zápase mal hrať od úvodu v strede mladík McKennie a vzadu je to istota v podobe Bonucciho a Chielliniho .

Neapol ten pod Gattusom hraje skvelý futbal na úvod 2 zápasy 2 výhry skóre 8:0 čo viac si priat . Káder Neapolu ostal takmer nezmenený až na paru zmien .

Neapol má fakt skvelý štart do sezóny to skóre 8:0 je fantastické ale bolo to proti Parme a Janovu. No tieto muzstva sú priemer az podpriemer Série A . Naviac bude chýbať Neapolu piliere a to Insigne a Zielinski . Juventus by mal nastúpiť v podobnej zostave ako v prvých dvoch duelov až na výnimku Dybalu . Osobne si myslím že Neapol na Juve stačiť nebude a z Turína si neodvezie ani bod
Nech sa zelena

Tiket



Chat