• Dátum: 04.10.2020
  • Tip: Arsenal -1.0
  • Kurz: 1.96

Zapas Arsenal so Sheffieldom som si vybral ako dalsi v tomto kole. Tu vidim dva odlisne sposoby, ako zacat novu sezonu. Na jednej strane domaci Arsenal, ktory je v euforii. Uz dlho nepamataju fanúšikovia Arsenalu sezonu, kde by boli natom tak dobre. Zatial prehrali len s extremne silnym Liverpoolom minuly tyzden. Medzicasom sa im podarilo ho ale vyradit v ligovom pohari po penaltach. Arsenal zacal sezonu dobre. Zadarmo ziskal z Chelsa Williana a ten sa javi ako dobra posila. Ma prehlad a rozdava vynikajuce prihravky ofenzivnym esam Lacazettovi a Aubameyangovi.
Arsenal hra doma vzdycky utocne, snazi sa davat goly a to je na nich sympaticke. Bohuzial zalohu nemaju prilis kvalitnu ale talenty tam su, obzvlast Ceballos. Myslim si, ze utok ma Arsenal velmi solidny.

Na druhej strane novacik Sheffield vstupil do sezony tromi prehrami pricom nedali ani gol. Toto im na sebavedomi neprida, obzvlast ked hraju vonku na Emirates.

Arsenal je doma velmi silny aj ked sa to nezda. V lige naposledy prehrali koncom minuleho roka. Sheffield zatial v krci s nevyraznou hrou. Znovu volim azijsky hendikep -1. V pripade vyhry arsenalu o gol sa vracia vklad. GL.

Tiket



Chat