• Dátum: 03.10.2020
  • Tip: Wolves -1.0
  • Kurz: 1.94

Dnes mame na programe zapas medzi Wolves a Fulhamom. Jedna sa o dva odlisne timy. Kym domaci su uz da sa povedat ostrielani priemier ligisti, Fulham je staro novy ucastnik, ktory si jednu sezonu odohral v Championship. Postupit sa im podarilo minulu sezonu aj vdaka nasmu Marekovi Rodakovi, ktory bol tusim vyhlaseny za hraca timu sezony. Problem je v tom, ze PL je o nejaky ten level inde ako Championship a zda sa, ze chalupari si nato zatial nevedia zvyknut. Manazer Fulhamu moc neveri Marekovi a preto dotiahol prestup dvojky Realu Madrid - Areolu. Ten ale nepredvadza nic svetoborne. Vysledok je 10 obdrzanych golov za tri zapasy. Co je priemer vyse 3,3 golu na zapas. To je dost zle na tim v PL.

Na druhej strane Wolverhampton je tim, ktory uz takmer pravidelne konci PL v hornej casti tabuľky a zaistuje si ucast v europskych poharoch. Nedavno ich opustil vyborny Diogo Jota, ktory zamieril do Liverpoolu, ale otvoril sa priestor pre velmi sikovneho Podenca. Mena ako Raul Jimenez a Adama Traore netreba skusenym tiperom predstavovat. Raul je utocnik svetoveho kalibru a myslim si, ze by zasluzil hrat vo vacsom time ako je Wolverhampton. Utok ma Wolverhampton nabity kvalitnymi menami podporenych zo zalohy tak isto hracmi ako Moutinho ci Ruben Neves.

Vzajomne zapasy su v prospech domacich. Z poslednych 5 zapasov vyhrali wolves 3 krat, raz bola remiza a raz prehra. Odvtedy sa ale aj tak co to zmenilo, kvalita je na strane domacich a myslim si, ze kvalitnejsi utok tento zapas rozhodne.
Na cistu vyhru domacich je maly kurz, preto volim AH-1.

Tiket



Chat