• Dátum: 03.10.2020
  • Tip: Miami
  • Kurz: 4.18

Ahojte.

Ano, idem aj treti krat do stavky na Miami a tentokrat si to nalozim a priamo na vyhru Miami.

V druhom zapase Miami prehrali o 10 bodov, ale treba povedat, ze najvacsie prievan malo Miami pod kosom, ked Davis im tam skakal na ofensive rebound a mali myslim Lakers 14 ofenzivnych doskokov, co je teda dost. To, ze tam nebol na pivote za Miami zraneny Adebayo bolo velmi citit, dovolim si tvrdit, ze s nim v zostave by tento zapase bol ovela tesnejsi a mohlo to dopadnut ovela inak.

V tretom zapase by mali nastupit aj Dragic aj Adebayo a myslim, ze tento zapas je zapas o vsetko, ak chcu Miami este nieco s touto seriou urobit, musia tento zapas za kazdu cenu vyhrat. Kvalitu aj tim na to maju co ukazali v druhom zapase, ked bez elitneho rozohravaca Dragica a pivota Adebaya prehrali v uvodzovkach len o 10 bodov.

Stale si myslim, ze tato seria neskonci 4:0 a aj ked mnohi nesuhlasia (hlavne Lakers fanatici - co mi je teda suma fuk ). Prve dva zapasy boli vyrazne skreslene absenciou elitnych hracov Miami a v plnej sile v tretom zapase sa konecne moze naplno ukazat sila tohto timu. Nebola nahoda, ze vyradili Milwaukee, ktore malo byt predsezonnym aspirantom na titul s najlepsim hracom sucasnosti Antetokuompom (MVP).

Mozno a pravdepodobne to Lakers utiahne az zisku trofeje, ale v ziadnom pripade nie 4:0 a stav serie po tretom zapase bude 2:1.

Tiket



Chat