• Dátum: 03.10.2020
  • Tip: Slovan
  • Kurz: 1.39

Z deviateho kola slovenskej futbalovej ligy si zahrám výhru Slovana v Žiari nad Hronom proti Pohroniu.

Pohronie sa vďaka celkom slušným jarným výkonom zachránilo v najvyššej súťaži a rovnaký cieľ majú aj v tejto sezóne. Z hráčskeho kádra by som vyzdvihol českého stopéra Pavlíka, anglického stredopoliara Weira a dvojicu afrických ofenzívnych hráčov Faderu(2g) a Bimenimanu(3g). V tabuľke sú aktuálne s bilanciou 1-4-3 na 10. mieste s dvojbodovým náskokom na vedúcu Senicu.

Slovan sa po fiasku v pohárovej Európe musí sústrediť už len na domáce súťaže a vzhľadom na to, že Dunajská Streda zatiaľ ani raz nezaváhala tak by nemali nič podceniť. V tomto týždni v kádri skončili stredopoliar Dražič a útočník Tzovaras a meč visí aj nad ďalšími hráčmi pretože potrebujú zoštíhliť káder. V lige sú zatiaľ s bilanciou 6-1-1 na druhom mieste. Dali už 24 gólov a tak sa v produktivite výraznejšie presadili napr. : Holman(3g+2a), Medved(3g+1a), Strelec(3g), Ratao(2g), Daniel(3a) či Čavrič(2g).

Slovan disponuje oveľa kvalitnejším hráčskym kádrom ako domáce mužstvo. Vyhral všetky štyri vzájomné zápasy s týmto súperom a vzhľadom na situáciu v ktorej sa nachádza by tento zápas mal byť trojbodovou povinnosťou na ceste k upokojeniu situácie na Tehelnom poli.

AJ BOH JE BELASÝ !!!

Tiket



Chat