• Dátum: 03.10.2020
  • Tip: Loko Moskva
  • Kurz: 1.53

Dva týždne dozadu som si zahral výhru Lokomotivu v dueli s Tambovom a zápas som si pozrel. Keďže Lokomotiv hral celkom solídny futbal tak si zopakuj tip na jeho výhru v jeho domácom súboji s Chimki Moskva.

Lokomotiv skončil v minulej sezóne na druhom mieste čo mu zabezpečilo miestenku do skupinovej fázy LM. Hodnota ich hráčskeho kádra je 78 mil. euro. K najznámejším menám patria brankár Guilherme, obrancovia Čorluka, Rybus a Ignatiev, stredopoliari Krychowiak a Miranchuk a ofenzívny hráči Kamano, Smolov či Eder. V tabuľke sú s bilanciou 4-3-2 na piatom mieste keď si dosť pomohli poslednými dvomi vyhranými zápasmi. Na vedúce duo Zenit-Spartak strácajú 5 bodov.

Chimki Moskva je ligový nováčik. Hodnota ich hráčskeho kádra je 12 mil. euro. Nájdeme v ňom len 4 legionárov z toho ľavý obranca Idowu je v tíme na hosťovaní práve z Lokomotivu a tak je jeho štart nepravdepodobný. Nejaké známejšie mená v ich tíme nenájdeme a tak spomeniem aspoň dvojicu, ktorá sa zatiaľ výraznejšie presadila v produktivite. Sú to Koryan(3g+1a) a Lomovitskyi(2g). V tabuľke sú zatiaľ na 14. mieste s bilanciou 1-3-5.

Ako som písal v úvode, výkon Lokomotivu s Tambovom sa mi docela pozdával. Nasledovala výhra 1-0 na pôde mestského rivala CSKA Moskva a v tejto peknej výhernej sérii by mohli pokračovať aj v ďaľšom mestskom derby. Domáci majú cieľ hrať o čelo tabuľky a zápasy s tímami, ktoré ju budú uzavierať by mali zvládať za tri body.

Tiket



Chat