• Dátum: 03.10.2020
  • Tip: S.Kenin
  • Kurz: 1.39

V treťom kole ženského Roland Garros si zahrám výhru Kenin nad Bara.

Irina Maria Bara je 25-ročná rumunský tenistka, ktorá je v rebríčku na 142. mieste tesne za svojím maximom, ktorým je 139.miesto. Je to hráčka, ktorá hráva pravidelne turnaje okruhu ITF a občas skúsi nejakú kvalifikáciu hlavného okruhu. Tu na RG prešla v kvalifikácii cez Mrdezu, Dart a Hogenkamp, v hlavnej súťaži potom zaskočila v tejto sezóne slabučkú Vekič a potom jej skrečovala Van Uytvanck.

Sofia Kenin je 21-ročná americká hráčka. V rebríčku je aktuálne na 6. mieste pričom jej maximom je 4. pozícia. V úvode sezóny dokázala vyhrať Australian Open a vyhrala aj turnaj v hale v Lyone. Tu na RG si zatiaľ v oboch kolách zahrala trojsetové zápasy so Samsonovou a Bogdan.

Je fakt, že rumunská hráčka je dobre rozohratá, ale treba napísať aj to, že už by mohla byť aj troška unavená. Bara preferuje antuku, ale za posledné dve sezóny nedokázala vyhrať dokonca ani ITF turnaj. Kenin síce nebude antuka až tak vyhovovať, ale je to hráčka, ktorá je o pár levelov herne vyššie ako súperka a tak by tento duel mala víťazne zvládnuť.

Tiket



Chat