• Dátum: 02.10.2020
  • Tip: Získá bod
  • Kurz: 1.42

Zdravim,
Na dnes som si vybral zaujímavý tip v hodnotnom kurze , Salzburg doma privíta Bratislavu Capitals a John Hughes patrí k najlepším hráčom Salzburgu a ligy vôbec . Poďme si priblížiť tohto hráča a šancu že bude bodovať

32 ročný kanadan odštartoval svoju kariéru v juniorskej sutazi OHL, odohral v nej vyše 250 zápasov a mal vyše bod na zápas , bol považovaný za veľký talent avšak keď dovŕšil 20 rokov, nedostal zmluvu s NHL tímom a už ako 20 ročný odišiel do EBELky (vtedy) hneď prvú sezónu mal v drese Salzburgu priemer vyše bod na zápas . Po tejto úspešnej sezóne odišiel do Tappary kde ale nedostal príležitosť , sezónu dohral v nemeckej druhej lige a potom sa vrátil do EBELky kde kraľuje už 11 rokov. Celkovo odohral v tejto súťaži 556 zápasov a pripísal si krásnych 679bodov! 1,22b na zápas (197g+482as)

Prvý zápas už stihol John bodovať, hraje elitnú formáciu, zúčastňuje sa presilovych hier - je to kľúčový hráč tímu . V päťke s ním hrajú Rick Schofield , Raffl a v obrane bývalý NHL hráč Chorney vedľa neho Heinrich , ktorý má body ako útočník :)
Celá táto formácia je mimoriadne produktívna, preto pravdepodobnost že John si pripíše aspoň asistenciu je vysoká .

Krátko ku Capitals , je to taký umelý pozbijany klub, kde sa zišla partia mierne podpriemerných extraligistov , v bránke je Baros ktorý mňa osobne nikdy nepresvedčil alebo Hamerlik , ktorý už má najlepšie roky dávno za sebou .

John Hughes je hráč najvyšších kvalít , V prvom zápase kde dal Salzburg 6golov si pripísal "len" jeden bod , dnes očakávam že Salzburg dá opäť aspoň 5-6 gólov a nečudoval by som sa ak by Hughes mal viac ako jeden bod

GL

Tiket



Chat