• Dátum: 02.10.2020
  • Tip: L. Mikuláš
  • Kurz: 1.3

Vitajte pri ďalšej analýze.

Tak v tomto zápase musím ísť jasne do výhry Liptovskeho Mikuláša. Open kurz tu bol 1,45 ale 1,3 pre mna stále hodnotu má.

Liptovský Mikuláš je v neskutočnej forme. V tejto sezóne prehrali prvý zápas no od vtedy všetko vyhrávajú vrátane tímov ako Skalica či Podbrezová + remíza proti Dukle BB.
Liptáci nemajú extra individuality ale tím funguje parádne a aktuálne sú na delenom prvom mieste.

Ich súperom bude Žilinske béčko.. časti píšem analýzy proti tomuto tímu. Ako iste viete po likvidacii sa cele béčko posunulo do A-tímu a v Béčku je teda akýsi C-tím...
V tejto sezóne vyhrali jeden zápas v ktorom nastúpilo celé áčko. Okrem toho majú dve remízy z domáceho trávniku. Žilina ešte doma na umelej tráve dokáže byt ako tak nebezpečná, ale vonku sú totálne nulový. Navyše v tomto zápase určite nebude hrať nikto z A-tímu keďže áčko hra ťažký zápas proti Dunajskej Strede a ak doma si nechcú spraviť hanbu mali by tam byt všetci dôležitý hráči.

Tento zápas by mal byt jednozancna záležitosť a kurz určite ešte hodnotu má keďže na Podbrezovu proti Žiline bol kurz 1,2 a to dokonca Mikuláš naposledy dokazal v Podbrezovej vyhrať.

GL

Tiket



Chat