• Dátum: 01.10.2020
  • Tip: Ano
  • Kurz: 1.75

Zdravím, vo svojej analýze, 4.kola anglickej Premier League, volím stávku na skórovanie oboch tímov.

(Chelsea - Crystal Palace)

K tomuto tipu iba v krátkosti, nakoľko ide čisto o tip proti obrane Chelsea. Síce nebude chytať ani jeden z (ne)brankárov Kepa-Caballero, ale aj tak túto stávku ležať nenechám. Pravdepodobne Frankie okamžite so brány posunie Mendyho, ktorý svoj debut už má za sebou proti Tottenhamu a hneď aj vypadol z ligového poháru. V hre ale pochopiteľne neposobí zrovna isto, veľa vecí chce riešiť sám a ja preto očakávam že chybičky sa mu (aj kvoli rečovej bariére) ešte nevyhnú. A hlavne obrana Chelsea je kapitola sama od seba. Christensen a Zouma robia minely na počkanie a Rudiger (ktorý je zo stredných obrancov paradoxne najlepší) sa skloňuje z odchodom. A Silvov debit v Premier League nebol zrovna to čo sa od neho očakáva. Nemal ani jeden úspešný tackle, prehral tri z troch súbojov, zavinil jeden gól a tri inkasovali.

Na obranu Chelsea smerujú všetky oči a každý hráč je pod obrovským tlakom. Čo pri šikovnosti hráčov CP može byť voda na mlyn. Hlavne Zaha hrá v perfektnej forme a keď sa k nemu pridá stabilný Ayew či Townsend, Chelsea bude mať problémy.

V tomto zápase je kvalita na oboch stranách hlavne v útoku a ja verím, že čisté konto si tu neudrží ani jedna obrana. 10/10

Tiket



Chat