• Dátum: 01.10.2020
  • Tip: New Orleans
  • Kurz: 1.51

Zdravím.

V 4. týždni NFL som našiel hneď zopár kurzov, ktoré sú hrateľné a hodné analýzy.

Jedným z nich je zápas Lions vs. Saints, v ktorom verím vo výhru New Orleans, ktorý majú jednoducho o triedu lepší tím.

Lions sa minulý zápas podarilo vyhrať. Pre tých, ktorý nesledujú NFL treba vysvetliť, že tento tím je jedným z najsmolnejších tímov celej ligy, za čo si však môžu mnoho krát sami. O žiadnej prevahe sa však v minulom zápase hovoriť nedalo. Lions vyhrali hlavne kvôli 3 interceptions, ktoré nahádzal mladý QB Cardinals Murray. Navyše z nich nedokázali vyťažiť ani náhodou maximum a zápas rozhodli field goalom v posledných sekundách. V zápase sme mali navyše možnosť vidieť slabú pass coverage Lions a diery v obrane. O line lions povolila 4 sacky a pôsobila veľmi slabo. Run stopping? 3. najslabší v lige, pričom povolia priemerne 5.7y na hru.

New Orleans Saints zahrali minulý zápas veľmi dobre avšak nestačilo to na rozbehnutý vlak Green bay Packers, čo sa aj očakávalo. Saints prehrali 2. zápas po sebe a majú bilanciu 1:2. Z minulého zápasu treba vyzdvihnúť výkon running backa Alvina Kamaru, ktorý nabehal 139y a dal 2 TD. Jeho run, pri ktorom obišiel 5 obrancov Packers bol hitom internetu. QB Brees 288y, 3TD. Chýbal im navyše jeden z najlepších receiverov Michael Thomas.

Kurz tohto zápasu sa odvíja od minulo týždňovej výhry Lions, ktorá bola ale veľmi kostrbatá. V tomto zápase po dvoch prehrách za sebou New Orleans potrebuje zabrať. Tento tím na to rozhodne má. Pre obranu Saints bude peklo zastavovať Kamaru. Do zápasu nastúpi po zranení hviezdny receiver Michael Thomas, ktorý už trénuje s mužstvom a proti slabej pass coverage Lions to bude ďalší klinec do rakvy. Navyše sa dá v zápase čakať veľké množstvo sackov, keďže D line Saints bude dominovať nad slabou O line Lions. Očakávam dominantné víťazstvo Saints, ktorý v tomto zápase potrebujú napraviť bilanciu.

Zápas je kurzovo zaujímavý, odporúčam podať spolu s Seahawks viď. priložený tiket.

Nech sa darí.

Tiket



Chat