• Dátum: 30.09.2020
  • Tip: Získá bod
  • Kurz: 1.5

Ahoj tiperi, vitajte pri mojej analyze k zapasu Bern vs Ambri...

Rozbieha sa na aj Snajciarska NLA, comu som velmi rad, ved tato liga patri pre mna k tym atraktivnejsim.
V uvodny den sa hraju zaujimave zapasy, ktore.skor nahravaju k bodom domacim, co konkretne plati pre Bern, Fribourg, ako aj Lausanne.

Nakolko NHL ma stale neisty start novej sezony a v podstate ta nedavna sa len skoncila, vacsina hracov prave z NHL, okusi prave hokej v Europe. Vynimkou v tomto smere nebude ani NLA a hned na jedneho takehoto hokejistu sa aj spoliehat budem, teda minimalne v ramci mojej analyzy urcite.

Ide o hraca Bernu, GAETANA HAASA...

Gaetanovi je hokej v Berne velmi blizky ved prave z tohto klubu si to zamieril do NHL, kde oblieksl dres Edmontonu Oilers.
V drese tohto timu v nedavno skoncenej sezone odohral po boku McDavisa, ci Draisaitla az 59 zapasov, co rozhodne treba brat za uspech.
Niekolko nasobny Svajciarsky reprezentant teda nabral v tazkej lige mnoho skusenosti a tie mu mozu byt len na uzitok, v NLA od tohto hokejistu ocakavam pravidelny prisun kanadskych bodov.

Zacat by mal hned proti Ambri, tim ktoreho defenziva nepatri k oslnivym a od domacich rozhodne minimalne tri goly ocakavam.
Gaetan sa ukazoval co do produktivity aj v priprave, nastupovat bude aj na presilovky, jeho cas na lade bude urcite patrit k tym vyssim spomedzi utocnikov Bernu a zaostavat by nemal ani vo svojej streleckej produktivite, cim mam na mysli pocetnost strelby.

Domacim v tomto zapase na uvod novej sezony verim, verim aj v schopnosti Gaetan Haasa, minimalne jeden kanadsky bodik od neho v tomto zapase ocakavam.

Vela stastia.

Tiket



Chat