• Dátum: 30.09.2020
  • Tip: Ano
  • Kurz: 1.5

Lazio ma dostatok kvality v utoku, aby minimalne gol obrane Interu Milano skorovali. Ocakavam, ze sa golovo presadi kazde druzstvo tak ako v v poslednom zapase, ked hrali proti sebe a Lazio vyhralo 2:1. Lazio ma v utoku i najlepsieho strelca minulej sezony Immobileho, ktory skoroval o 5 golov viac ako Ronaldo a golovo sa presadil aj v prvom kole, ked vyhrali nad Cagliari 2:0.
Inter Milano nakoniec len o jediny bod zaostal v lige za Juventusom. Ku koncu sezony sa ich hra zlepsovala coho vysledkom boli vyhry 3:0 nad Janovom, 2:0 nad Neapolom i 2:0 nad Bergamom a dostanie sa az do finale europskej ligy.
V utoku ma Inter nesmiernu kvalitu Lukaku skoncil ako treti najlepsi strelec ligy po Immobilem a Ronaldovi. Vyborne sa za Inter prezentuje i Argertinsky strelec Martinez, ktory skoncil 12 v tabulke strelcov. Maju i dalsich vybornych hracov co cakaju na prilezitost i z lavicky. Vdaka utoku zachranili prvy zapas v ligovej sezone proti Fiorentine, ked obrana nepodrzala a dostala 3 goly, ale utok ich skoroval 4.

Tiket



Chat