• Dátum: 30.09.2020
  • Tip: Golubev/Vavassori
  • Kurz: 1.35

V tieni grandslamového Roland Garros sa nám hrajú aj challengrové turnaje a z programu toho v talianskej Bielle si zahrám tip na deblových špecialistov proti hráčom, ktorý debla nehrajú pravidelne.

Andrey Golubev je 33-ročný kazachstanský hráč, ktorý svojho času bol aj 33. na svete v singli, ale v tejto sezóne v ňom odohral len jediný zápas takže sa dá označiť už za špecialistu na debla v ktorom je aktuálne v rebríčku na 84. mieste pričom jeho maximom je 65. pozícia. Kariérnu bilanciu má pozitívnych 194/164, z toho v tejto sezóne famóznych 28/4 s 5 challengrovými turnajovými titulmi. Jeho spoluhráč Andre Vavassori je domáci taliansky 25-ročný hráč. Hrá síce aj singla, ale v rebríčku je aktuálne aj kariérne najlepšie okolo 300. miesta. V debli je aktuálne na 96. mieste čo znamená aj jeho maximum a jeho kariérna bilancia je 222/135.

Bjorn Fratangelo je 27-ročný americký hráč, ktorého v deblovom rebríčku nenájdeme a najlepšie v ňom počas kariéry bol na 304. mieste. Jeho bilancia je záporná 65/71 a za posledné tri sezóny to má v debly 3/6. Jeho parťák Andrew Harris je 26-ročný Austrálčan, ktorý je v deblovom rebríčku na 269. mieste pričom jeho maximom je 245. miesto. Jeho kariérna bilancia je takisto záporná a to 24/30.

Pre dvojicu Golubev/Vavassori je to druhý spoločný turnaj. Na tom minulom vo Forli si poradili napr. s Arevalo/O´Mara a prehrali až vo finále s Čačič/Brkič. Tu si v prvom kole poradili s Rola/Barrientos. Ich súperi Fratangelo s Harrisom hrali spoločne prvý raz tu v prvom kole a porazili domáce duo Gaio/Lorenzi.

Na jednej strane teda trošku viac zohratí špecialisti na štvorhru a navyše jeden z domácich hráčov, na strane druhej nezohratí pár, ktorý štvorhru nehráva a aj keď ju hrajú tak v nej nemajú dobré výsledky. Pre mňa teda jasná voľba výhra páru Golubev/Vavassori

Tiket



Chat