• Dátum: 30.09.2020
  • Tip: Everton vyhraje, ale dostane gól
  • Kurz: 3.22

Rád by som tu sebavedomo hral opačný tip a teda, že West Ham vyhrá ale dostane gól. V tomto zápase hrá ale všetko proti nim. Ako prvé je vzájomná bilancia. Áno, dobre si ešte pamätám na skvelé víťazstvo "Kladivárov" zo septembra 2018, keď dva skvelé góly dal v 1.polčase Yarmolenko a v 2.polčase Arnautovič premieňal na konečných 3:1. West Ham hral vtedy dokonca vonku.

Celkovo to ale má West Ham proti Evertonu veľmi negatívne. Posledných 25 zápasov doma, Everton vyhral 15, 6 remíz a 4 výhry West Hamu.

David Moyes ako tréner United, Sunderlandu a West Hamu proti svojemu bývalému klubu vyhral len raz, 5x prehral (remíza a výhra prišla ale práve vo West Hame).

V troch zápasoch ligového poháru vyhral Everton všetky tri, 2x dali gól oba tímy. Dôležité je tiež to, že Everton hral proti Fleetwoodu veľmi silnú zostavu a niečo podobné sa silno očakáva aj teraz.

V základe asi nenastúpi Rodriguez, ale nemali by v nej chýbať Richarlison a Calvert-Lewin a zrejme ich v ofenzíve doplní Iwobi.

West Hamu sa tiež zatiaľ v pohári darí a po skvelej ligovej výhre nad Wolves (4:0) budú nabudení. Haller, Yarmolenko či Anderson si tu zatiaľ rozumejú, ale proti Evertonu budú podľa mňa krátki.

Fair kurz na úrovni 2,75.

Tiket



Chat