• Dátum: 28.09.2020
  • Tip: Brentford
  • Kurz: 2.39

Zdravím, vo svojej analýze zápasu osemfinále EFL Cupe, medzi Brentfordom a Fulham, volím stávku na výhru domáceho tímu.

Brentford v EFL Cupe porazil najprv silný Southampton (Premier League) a následne cez penalty postúpil aj proti WBA (Premier League). V Championship, majú zatiaľ z troch zápasov všetky výsledky, potom čo prehrali v úvode proti Birminghamu, porazili Huddersfield, a naposledy remizovali s Millwalom. Minulý rok prehrali vo finále playoff o Premier League, práve s Fulhamom po predĺžení.

Fulham zatiaľ po príchode do Premier League len prehráva. Najprv s Arsenalom 0:3, následne v prestrelke s ďalším nováčikom Leedsom 4:3, a aktuálne (beží 80.minúta zápasu) prehráva aj s Aston Villou (ktorá sa minulý rok zachránila len tak tak) už 0:3. Minulé kolo postúpili cez Sheffield Wednesday po výhre 2:0.

Zaujímavosť určite je, že minulý rok v lige vyhral Brentford oba spoločné zápasy. Prehral ale ten najdôležitejší, práve finálový o postup do PL.

Ja verím, že Brentford sa určite bude chcieť proti Fulhamu ukázať a aspoň sčasti im vrátiť finálovú prehru. Naopak pre Fulham bude priorita záchrana v PL, kde im úvod vôbec nevyšiel a budú to mať náročné. Očakávam rotáciu tímu najmä u hostí, ale ani A tím nemá formu či sebavedomie, takže na silný tím Brentfordu by to stačiť nemalo. 10/10

Tiket



Chat