• Dátum: 28.09.2020
  • Tip: Liverpool vyhraje, ale dostane gól
  • Kurz: 2.71

Zdravíčko, vítam vás pri ďalšej analýze, tentokrát pôjde o zápas anglickej Premier League a to medzi Liverpoolom a Arsenalom.

Keď už mám slušný úvod za sebou poďme k štatistikám.

To, že je Liverpool jasným favoritom už sami môžeme vidieť na kurzoch ale pýtam sa prečo hrať kurz 1.5 ak môžme hrať 2.7 pod jedinou podmienkou a tou je to že musia od Arsenalu aj inkasovať.

Na tip že dajú obaja gól je 1.6kurz, čo je takisto malo, ani jednu z týchto stávok by som nehral pretože by som v tom nevidel VALUE.. 1.5 a 1.6 ani po vynasobení nedajú 2.7 a pritom v obe verím.

Je pravdou že posledné 3 vzájomné stretnutia Liverpool nevyhral ale 2 z toho boli pohárové sútaže a tretie stretnutie bol zápas kedy mali The Reds istý titul.

Liverpool skrz super obranu a famózneho Allisona nezvykne inkasovať ale myslím si, že aspoň ten jeden gól sa Arsenalu streliť podarí, predsalen posilnili, hrajú krajší a kvalitnejší futbal, myslím si, že zápas výhra Liverpool o gól a to 2:1.

Ďalšia vec prečo verím tomuto tipu je to že minulú sezónu pri podávaní tohto tipu som bol štatisticky v zisku, nerád hrám kurzy pod 2 (áno je to riskantne môžu vyhrať 1:0 alebo 2:0 a prehrali sme ale radšej prehrám peniaze za cenu že som ich kohol 3nasobne zhodnotiť ako riskovať že nevyhrá ani 2 tretiny z vkladu, takto mi to dava logika + si nemyslím že by sa Arsenalu nepodarilo streliť gól. Rozhodnutie je na vás, držím vám palce a prajem veľa šťastia.

Tiket



Chat