• Dátum: 27.09.2020
  • Tip: Více než 1.5
  • Kurz: 1.42

Vitajte pri mojej prvej analyze.

Dnes sa pozrieme na zapas ligy Eliteserien kde sa stretnú kluby Aalesund (16) a Rosenborg (4).

Mame za sebou 18 odohraných kôl po ktorých domáci celok figuruje na poslednom mieste s bilanciou 1/4/13. Tento tím má najhoršiu obranu v lige ked dostáva v priemere 3 góly na zápas. Je to ich prvá sezóna v Elitserien a su najvačšim favoritom na zostup nakoľko uhrali len mizernych 7 bodov.

Oproti nim stojí dobre rozbehnutý Rosenborg, účastník Európskej ligy. Momentálne strácajú 2 body na postupové priečky, preto si myslím že si dnes nedovolia zaváhať. Dá sa predpokladať, že tréner hostí bude šetriť niektorých hráčov na zápas Európskej ligy proti PSV (1.10.2020). Hosťom bude určite chýbať útočník Dino Islamovič, ktorý však z 17 ligových zápasov vstrelil len 6 gólov. 2x sa presadil aj v zápasoch Európskej ligy

Hostia dávajú v priemere 2 góly za zápas a verím, že si s deravou obranou najhoršieho celku v lige hravo poradia. Posledný vzájomný zápas skončil 3:2 v prospech Rosenborgu, ked domáci viedli 3:1 už pred prestávkou. Aj dnes očakávam podobný priebeh a verím že dva góly vstrelia už pred prestávkou.

Budem rad za kazde hodnotenie a inspiraciu.

Tiket



Chat