• Dátum: 26.09.2020
  • Tip: FC Barcelona
  • Kurz: 1.55

FC Barcelona - Villarreal CF
La Liga - 3. kolo
Camp Nou (Barcelona)
Zápas povedie Guillermo Cuadra Fernández
TV kanál: Digi Sport 2

Tip: FC Barcelona zvíťazí

Ták, a je to tu!
Do diania nám vstupuje konečne aj jeden z TOP gigantov LaLigy, FC Barcelona a spolu s ňou sa môžme tešiť aj na výkony najväčšej hviezdy ligy, Lionela Messiho.

Katalánci po nevídanej kanonáde v LM, ktorú im uštedril Bayern, nezažívali príliš vydarené obdobie. Odštartuje práve "nemecký kolotoč" novú éru Barcelony??
Po zahanbujúcej prehre neúspešného Quiqueho Setiéna na stoličke nahradil holanďan Ronald Koeman a ani zďaleka to neboli všetko. Blaugranas následne opustilo niekoľko opôr na čele s Ivanom Rakitičom, Arturom Vidalom či Luisom Suárezom. A len málo chýbalo k tomu, aby ani Leo už dres Barcelony neobliekal. Ten nakoniec v Katalánsku ostal z jediného dôvodu --> nechcel sa so svojím materským klubom súdiť.
No aby sme neboli len negatívni, povedzme si aj niečo pozitívne - do dresu karaláncov sa práve z Bayernu vracia Philippe Coutinho.

Ale nechajme opletačky opletačkami a prejdime už k zápasu so Žltou ponorkou a povedzme si, prečo má byť v tomto zápase jednotka.

--> Barcelona už 9 sezón za sebou zvládla úvodný vstup do sezóny a s výnimkou jedného zápasu to bolo zakaždým minimálne o 2 góly.
Taká menšia perlička, túto skvelú bilanciu odštartovali práve v zápase so Žltou ponorkou (5:0).
--> Villarreal cestuje prvykrát v sezóne mimo svoj štadión a zápas na súperovom ihrisku nedokázali vyhrať už 5 sezón za sebou.
--> Vo vzájomných dueloch prehrala Barcelona so Žltou ponorkou naposledy ešte v roku 2008.
--> Z posledných siedmych vzájomných meraní síl nevyhrala FCB len jediné, predvlani vonku (4:4).

Barcelona je v súboji s Villarrealom favoritom, no celá športová verejnosť očakáva, čo tím pod Koemanovým vedením bez spomínaných odídených opôr predvedie.
V úvodnom súboji sa FCB bude musieť zaobísť aj bez svojej brankárskej jednotky Ter Stegena, k dispozícii nebude ani minuloročná posila Braithwaite či francúzsky stopér Umtiti.
V drese Žltej ponorky sa na pôde Camp Nou nepredstaví zranený Ruben Peňa a nezahrá si ani obranca Alberto Moreno.

základné zostavy sú avizované nasledovne:

FC Barcelona
Neto – Alba, Lenglet, Piqué, Roberto – de Jong, Busquets – Coutinho, Messi, Fati – Griezmann.

Villarreal CF
Asenjo – Gaspar, Mori, Torres, Estupiňán – Chukwueze, Coquelin, Parejo, Gómez – Alcácer, Gerard Moreno.

Ďakujem za pozornosť a v nedeľu večer prajem všetkým príjemný športový zážitok.
Tipu zdar!

Tiket



Chat