• Dátum: 26.09.2020
  • Tip: Bezzecchi Marco
  • Kurz: 1.4

Z kurzov na nedeľné preteky, ktoré nás čakajú na okruhu v Barcelone sa mi najviac pozdáva duel v kategórii Moto2 medzi Bezzecchim a Di Gianantoniom.

Marco Bezzecchi je 21-ročný španielsky jazdec, ktorého najväčším úspechom je celková tretia priečka v Moto3 z roku 2018. V poradí šampionátu je na treťom mieste keď doteraz dokázal získať 105 bodov. Veľmi dobrú formu ukázal hlavne v posledných troch pretekoch keď postupne vyhral VC Štajerska a v dvoch pretekoch na okruhu v Rimini bral dvakrát druhé miesto.

Fabio Di Giannantonio je 21-ročný taliansky jazdec. V poradí šampionátu je až na 17. mieste so ziskom 20 bodov. Podobne ako jeho súper zaznamenal najlepšie výsledky v posledných dvoch pretekoch keď bol v Rimini na siedmom a ôsmom mieste, ale vo zvyšných pretekoch sa mu nepodarilo dostať na body(top15).

V kvalifikácii bol síce mierne lepší Di Giannantonio, ktorý vyštartuje zo štvrtej priečky, ale Bezecchi bude v tej istej rade ako on a to na šiestom mieste. V doterajších 8 pretekoch bol sedemkrát lepšie umiestnený Bezecchi a jediný závod v ktorom so súperom prehral bola VC Španielska ktorú nedokončil. Za normálnych okolností je teda Bezecchi rýchlejším jazdcom a malá strata v kvalifikácii by v tomto prípade nemala hrať rolu.

Tiket



Chat