• Dátum: 26.09.2020
  • Tip: Costa P.
  • Kurz: 2.48

Čaká nas ufc 253, v ktorom po množstve zaujímavých zápasoch nas čaká vrchol turnaja a to v podobe stretu dvoch doposiaľ neporazených borcov:
Israel Adesanya, 31 rokov vs Pulo Costa, 29 rokov.
Israel Adesanya vymenil kickboxersky ring za oktagon MMA, už to napovedá, že sa jedná o postojára, ktorý má skvelý pohyb, rýchle a presne údery, obohatený o vysoké Fight IQ. Pre vecsinu Mma komunitu je scenár jasny.. Adesanya bude postupne rozoberať costu a niekde v sampionskych kolách ho ukončí. Podobne plány malo aj 13 costovych super až dokiaľ ich Costa netrafil svojou Bombou a 11 z nich ukončil ko/tko!!! . Adesanya zle znáša údery na hlavu, vyhýba sa im čo sa len dá a vo vecsine prípadov sa mu to vďaka dobrému pohybu darí, ale tu proti costovi nebude vedieť utekať donekonečna. Prídu presne mierene údery v kombináciách na telo a na hlavu a každý jeden úder ním otrasie. Ďalší fakt je, že sa bojuje v menšom oktagone to je ďalšia výhoda pre Brazílčana. Treba spomenúť aj jeho posledný zápas v kickboxe, kde schytal od Poirera silné KO z ľavého háku. Teším sa keď schyta ten od Costy, že co to s nim správi.
Za mňa je favorit Costa a moj odhad je ze Costa výhra KO/Tko, avšak vôbec by ma neprekvapilo že by ho Costa ako držiteľ čierneho pásu v BJJ ukončil donútenim na zemi, ktorá je Adesanyovi cudzia (resp. Nemal tu možnosť sa na nej ukázať)..

Tiket



Chat