• Dátum: 26.09.2020
  • Tip: Nedá gól
  • Kurz: 1.51

Z duelu holandskej Eredivisie medzi Ajaxom a Arnhemom som si vybral tip, že sa gólovo nepresadí hráč Ajaxu Mohammed Kudus.

Mohammed Kudus je ešte len 20-ročný ghanský hráč, ktorý prišiel do Ajaxu pred touto sezónou za 9 mil. euro z dánskeho Nordsjaellandu. V jeho drese nastúpil na 57 duelov v ktorých dal 14 gólov a pridal 3 asistencie. Na zápasy nastupoval buď na poste stredového ofenzívneho stredopoliara, alebo na poste stredného útočníka.

V prvom zápase Ajaxu proti Sparte Rotterdam príležitosť nedostal, ale v tom druhom keď doma vyhrali 3-0 s Waalwijkom odohral celých 90 minút a dostal žltú kartu. Zaujímavosťou je, že v rozostavení 4-2-3-1 hral na poste defenzívneho stredopoliara spolu s Alvarezom. Ešte dodám, že jeho výška je len 177 cm takže pri štandartkách by nemusel byť nebezpečný.

Od Ajaxu sa v dnešnom dueli očakáva výhra keď je na túto príležitosť kurz 1,30. Arnhem však dlhodobo patrí k tomu lepšiemu čo holandská liga ponúka. Za posledných 5 sezón mali najhoršie umiestnenie 7. miesto. Novú sezónu začali takisto ako Ajax dvoma výhrami. V posledných 10 vzájomných zápasoch dal Ajax súperovi 22 gólov. Ja osobne teda žiadnu strelnicu v podaní Ajaxu neočakávam a v kurze 1,51 vidím slušnú hodnotu a v strednej dôvere si ho zahrám.

Tiket



Chat