• Dátum: 26.09.2020
  • Tip: Dortmund
  • Kurz: 1.45

Z druhého kola bundesligy som si vybral tip na výhru Dortmundu na pôde Augsburgu.

Augsburg hrá v bundeslige síce už desiatu sezónu, ale v top 10 sa dokázal umiestniť len dvakrát. Až sedemkrát skončil na 12. a horšom mieste. Bolo tomu tak aj minulý rok keď skončili na 15. mieste so 4-bodovým náskokom na baráž. Hodnota ich hráčskeho kádra je 101 mil. euro. Žiadne veľké osobnosti tam nenájdeme a tak spomeniem len trojicu českých hráčov brankára Koubeka, obrancu Suchého a stredopoliara Morávka. Augsburg začal sezónu výhrou 3-1 na pôde Unionu Berlín.

Dortmund asi netreba predstavovať. Áno Bayern má teraz skvelý káder, ale Borussia je z môjho pohľadu reálny hráč v boji o titul. V tíme majú supertalentovaných mladých hráčov Sancha, Haalanda, Reynu či Bellinghama, ktorý sú doplnený už skúsenými Hummelsom, Pisczekom, Emre Canom, Reusom či Witselom. Dortmund začal sezónu domácou výhrou 3-0 s veľmi nepríjemným Gladbachom.

V minulej sezóne vyhrala Borussia oba vzájomné zápasy. Doma vyhrala 5-1 keď prehrávala 0-1 a vonku vyhrala 5-3. Dortmund má jednoducho tak kvalitnú ofenzívu, že určite nejaké góly dá, ak teda nezlyhá v obrannej formácii tak by mal v tomto duely brať plný počet bodov.

Tiket



Chat