• Dátum: 26.09.2020
  • Tip: Inter Milano
  • Kurz: 1.57

Inter Miláno - Fiorentina
Serie A - 2. kolo
Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) (Miláno)
Zápas bude mať pod drobnohľadom Gianpaolo Calvarese
TV prenos: Digi Sport 1

Tip: Iner Miláno zvíťazí

Až v druhom kole si svoju premiéru vrámci Serie A odkrúti aj najväčší vyzývateľ Starej Dámy Inter, ktorý doma privíta fialky z Fiorentiny.

Nerazzurri v prvej sezóne pod Conteho vedením obsadili druhú priečku. Za suverénom posledných sezón, Juventusom, zaostali len o jediný bod. Pre Inter to bola najlepšia sezóna od triumfu v LM 2010.

V sezóne 2020/21 vyzerajú byť Nerazzurri ešte silnejší. Káder z minulej sezóny ostal pokope skoto celý, do Milána pritiahli mená ako Barella, Hakimi, Kolarov či Arturo Vidal.
S mužstvom sa navyše čoraz viac vžíva Erikssen, ktorý sa po príchode z Tottenhamu postupne dostáva do pozície tvorcu hry a je dosť výraznou podporpu pre útočný tandem Lukaku - Lautaro Martinéz.

Inter to v prvnom zápase nebude mať vôbec jednoduché keďže Fiorentinu v lige neporazil už skoro na deň presne 2 roky (naposledy 25.9.2018), no pokiaľ to v Miláne s útokom na titul myslia naozaj vážne, v domácom prostredí im povinnosť velí s tímami ako Fiorentina bezpodmienečne vyhrávať.

Keďže sa jedná o úvodný zápas Nerazzurri v sezóne, "pre istotu" volím len obyčajnú klasickú výhru domácich bez kombinácie s počtom gólov, čiže nám postačí aj chudobných 1:0.

Základné zostavy sú avizované nasledovne:

Inter
Handanović - D'Ambrosio, Bastoni, Kolarov - Hakimi, Barella, Gagliardini, Perišić - Eriksen - Lukaku, Lautaro.

ACF
Dragowski - Milenković, Ceccherini, Cáceres - Chiesa, Amrabat, Duncan, Castrovilli, Biraghi - Ribéry, Kouamé.

Tipu zdar!

Tiket



Chat