• Dátum: 26.09.2020
  • Tip: Huesca
  • Kurz: 3.87

Stávka s atraktívnym kurzom na to, že Valencia výhra aspoň o 2 góly.

Keď sa naposledy tieto celky stretli v La Lige v máji 2019, Hostia z Valencie porazili Huescu rozdielom triedy 2:6. Medzitým nám však ubehla jedna celá sezóna, konkrétne tá minulá- 19/20, ktorú Huesca prezimovala na “hosťovaní” v druhej lige, ktorú nakoniec aj vyhrala a vracia sa teda po roku do Španielskej najvyššej súťaže.
Valencia minulú sezónu skončila na nevýraznom deviatom mieste, čo pre tím takého formátu rozhodne nie je prijateľná pozícia. Ak chce Valencia pomýšľať na pohárové priečky, je potrebné odštartovať sezónu na dobrej vlne a tímy ako Huesca porážať štýlom povinnej jazdy.
Potenciálnou prekážkou môže byť odchod niektorých hráčov, akými sú napríklad Rodrigo, Ferran Torres, C.Piccini no a takisto kapitán Daniel Parejo, čo sú kvalitatívne aj skúsenosťami hodnotní hráči avšak minulá sezóna Valencii úplne nevyšla, takže nejaké personálne zmeny v kádri rozhodne nemôžu byt žiadnym prekvapením.
Vplyv na túto stávku by to však nejak zásadne mať nemalo a to aj preto, že Huesca za poslednú dobu svoj káder nemenila. Prišlo pár hráčov na vystuženie stredu poľa a krajov obrany ale nič zásadné, z pohľadu prestupových čiastok.

Huesca navyše odštartovala sezónu tak všelijak. Remíza v prvom kole s Villarealom sa dá považovať za úspech najmä preto, že Villareal ovládal loptu 2/3 zápasu, napriek tomu Huesca zapísala 3 strely medzi tyče, z čoho jedna putovala za chrbát brankára. V druhom kole potom v malom “derby” navrátilcov z druhej ligy podľahli Cadizu doma 0:2, kde by nám táto stávka krásne vyšla a myslím, že Valencia je kvalitnejší celok ako Cadiz. Navyše Huesca držala v tomto zápase loptu až 71% percent času a za vyše jednu hodinu s loptou na kopačkách zapísali iba jednu strely do bránkového priestoru.

Valencia si naopak v derby tímov s netopiermy v logu uhrala víťazstvo 4:2, kde by sme opäť inkasovali, no potom vonku nestačila na Vigo, kde prehrala 2:1 s troma strelami na bránku.
Doma ale ťahá sériu 6 víťazstiev v rade ak rátame aj priateľské zapasy a aj preto sa prikláňam k vyššiemu kurzu s väčším rizikom.

Fandite spolu so mnou a ak ste sa rozhodli inšpirovať, tak nech sa nám to zelená

Good luck!

Tiket



Chat