• Dátum: 12.07.2020
  • Tip: Inter Milano
  • Kurz: 1.43

V dohrávke 32. kola talianskej Serie A si zahrám výhru domáceho Interu Miláno v jeho dueli s FC Turín.

Inter túžil poprehánať Juventus v boji o titul, ale aktuálne je až na štvrtom mieste tabuľky s 11 bodovou stratou na Juve. Na druhé Lazio však stráca len tri body a na tretiu Atalantu len dva body. Hostia z Turína sú aktuálne na 15. mieste s čím rozhodne nie sú spokojní, pretože náskok na vypadávajúce miesta majú len 7 bodov a hrá sa ešte 6 kôl takže v hre je dosť bodov.

Inter po koronapauze nemá nejaké extra formu keď zapísal bilanciu 3-2-1. Porazil Sampdoriu, Parmu a Bresciu, remizoval s Hellasom Verona a Sassuolom a prehral s Bolognou. Všetky bodové straty tak boli s tímami z prvej polovice tabuľky. Turín je na tom troška horšie keď po koronapauze má bilanciu 2-1-3. Porazil Udinese a Bresciu, remizoval s Parmou a prehral s Cagliari, Juventusom a Laziom. Je to zrkadlová bilancia oproti Interu pretože všetky body uhrali práve proti tímom zo spodnej časti tabuľky.

Ja som videl zápasy Turína proti favorizovaným tímom. S Laziom doma viedli 1-0 po premenenej penalte, ale to bola ich jediná strela na bránu za celý zápas a boli pod veľkým tlakom počas celého duelu. V mestskom derby s Juventusom prehrali jasne 4-1 aj keď štatisticky to bolo vyrovnané, herne Juventus dominoval. Podobný súper čaká na FC Turín aj v tomto dueli a ak nepredvedú lepší výkon ako proti ostatným mužstvám z čele tabuľky tak sa Inter po víťazstve dostane na druhé miesto tabuľky.

Tiket



Chat