• Dátum: 12.07.2020
  • Tip: Zaragoza
  • Kurz: 1.45

Domácich čaká predposledný domáci zápas vrámci LaLigy2.

Krátko pred koncom sezóny Zaragoza svojou formou neoslňuje, keď z posledných štyroch kôl bodovala len v tom poslednom, na pôde Tenerife remizovala 1:1, má tak na konte 62 bodov.

Túto poslabšiu formu Zaragozy z posledných štyroch kôl využili jej súperi.
Cadiz - aktuálny líder (69 bodov), jej odskočil na rozdiel siedmich bodov, ktoré uhral v spomínanom "čase krízy" Zaragozy,
a z druhej priečky, zaručujúcu priamy postup medzi španielsku elitu, ich zosadila Huesca, ktorá v rovnakom čase štyroch kôl získala 9 bodov (má tak na konte 64 bodov).

Šanca na priamy postup domácich "aspoň" z druhého miesta je aj napriek ich katastrofálnej forme z posledných kôl stále reálna. A po včerajších zaváhaniach vrámci 40. kola, tak Cadizu ako aj Huescy (obaja zaknihovali prehru 0:1), môže cesta domácich medzi futbalovú elitu v Španielsku nabrať ešte reálnejšie kontúry. Stačí dnes vyhrať a so ziskom 65 bodov tak dve kolá pred koncom budú mať situáciu vo vlastných rukách.

A že by z toho výhra mala byť je viac než reálne. Na štadión La Romareda totižto zavíta Real Oviedo a to je pre Zaragozu súper ako vyšitý na zisk troch bodov.
Keď tu naposledy Oviedo bodovalo, písal sa ešte rok 1997. Odvtedy sa tu odohralo osem zápasov a Zaragoza si na svoje konto pripísala osem výhier.
Celková bilancia na ihrisku Zaragozy je 15 - 1 - 1 a skóre 35:13 v prospech domácich.

Tento zápas by mali domáci zvládnuť, najlepšie ak za 3 body, no ja volím domácich v opatrnejšej verzii, ktorou je stávka bez remízy.
Športu zdar!

Tiket



Chat