• Dátum: 12.07.2020
  • Tip: J.Sinner
  • Kurz: 1.47

Aloha...

Na zajtra si zahrám Nemeckú antuku, kde si proti sebe zahrajú Tommy Haas a Jannik Sinner. V tomto zápase sa stretne vyslovené starý tenista a mladý tenista a ja teda určite preferujem mladšieho tenistu, ktorý je v tom, ako Tommyho, ktorý to už má podľa mňa za sebou..

Jannik Sinner sa nachádza momentálne na 73. priečke vo svetovom rebríčku. Jeho bilancia na antuke je nijaká tento rok, lebo antuku ešte nehral. Má tam rozohratý hard, kde to má 2/4 a halu, kde má 2/3, ale v tomto zápase to sú nepodstatné informácie.. Minulý rok hral antuku 20/8, predtým 17/12, čiže výkoný podávať vie..

Tommy Haas, má najlepšie tenisové roky už za sebou.. Myslím si že už nemožeme od neho očakávať neviem aké výkony, lebo 42 rokov v športe je už celkom dosť a na 18 ročného nemá šancu stíhať.. Má tam aj nejaké skreče, posledne skrečoval na Australian Open, kvoli vyčerpaniu, čo hovorí samo za seba. Jeho aktuálna bilancia tento rok je 2/1 na harde, pretože antuku tiež ešte nehral.. Nehral ju ani minulý rok. V 2017 nahral 5/8, predtým rok ale tiež nehral, takže v tom tenise už nie je ani tak aktívny ako volakedy.. občas dačo zahrá, ale tak to končí...

V tomto zápase si myslím že si zahrajú dobre, ale nevyhrá.. preferujem určite tip na mladšieho Sinnera

Tiket



Chat