• Dátum: 12.07.2020
  • Tip: Maccabi T.A. a Maccabi T.A.
  • Kurz: 1.45

Dnes analýzka na izraelský basketbal.
V tomto zápase volím výhru domáceho celku s vylepšením, že Maccabi T.A. bude viesť už v polčase.

Tímy sa začiatkom mesiaca stretli na palubovke Maccabi Rishon, kde bol favoritom tiež tím z Tel Avivu no nie až tak výrazný ako je tomu teraz. Celý zápas súpera bodovo len doťahovali no nakoniec tam tesne prehrali 90:92 kde polčas bol pre domácich o 12 bodov.

Dnes sa hrá na palubovke Tel Avivu a ja očakávam úplne iný priebeh ako tomu bolo v poslednom vzájomnom zápase. Dnes verím v pohodlnú výhru domácich kľudne aj dvojciferným bodovým rozdielom. Náskok Tel Avivu očakávam už v polčase, preto tip domáci - domáci.

Koniec koncov Maccabi T.A. je doma suverénny, keď z trinástich zápasov doma neprehral ani raz. Takisto si s Rishonom poradil aj v posledných štyroch vzájomných zápasoch doma a vo všetkých prípadoch viedol už v polčase.

Rozmýšľal som, že tento zápas by som možno mohol skúsiť hrať aj na body, no po včerajšej skúsenosti v zápase Hapoel T.A. - Nahariya kde koncertovala neskutočná splašenosť (za 4,5 minúty 3. štvrtiny svietilo skóre 18:10 čo je luxus, no za zvyšných 5,5 minúty bolo skóre už len 6:8 čo už tak optimisticky z pohľadu možného Ovaru na body nevyzerá) a v poslednej štvrtine sa dokonale zviditeľnili aj rozhodcovia, ktorí nepískali jasné fauly na oboch stranách som dnes uprednostnil voľbu 1.polčas - konečný výsledok systémom Domáci - Domáci.

Športu zdar!

Tiket



Chat