• Dátum: 12.07.2020
  • Tip: Auckland H.
  • Kurz: 2.15

Ahojte!

Pred pár minútami vyšlo preview na stránke novozélandskej NBL k tomuto a zápasu, po ktorého prečítaní som sa rozhodol pre tip na Auckland Huskies. Dôvodom je viacej, poďme sa na ne spoločne pozrieť:

1. Manawatu Jets budú hrať back-to-back zápas, čiže druhý zápas v priebehu 24 hodín, navyše im bude chýbať jeden z kľúčových hráčov, Hyrun Harris, ktorý v predošlom vzájomnom zápase dal takmer TRIPLE DOUBLE (11b, 19d, 9a).

2. Jets prekvapujúco (kurz 2,70) prehrali vo včerajšom zápase 94:130 a rozhodne nebudú v psychickej pohode pred týmto duelom. Katastrofálny bol hlavne ich druhý polčas, v ktorom dostali klepec 38:73.

3. Auckland je oddýchnutý a v dobrej psychickej pohode po predošlých 2 výhrach.

4. Celý turnaj sa hrá v Aucklande, takže sú de facto celý čas na domácej palubovke a podporujú ich domáci diváci (áno hrá sa pred divákmi).

5. Kľúčový muž Huskies, Isayah Le'afa bude k dispozícii, čo bude hlavný rozdiel oproti predošlému vzájomnému duelu.

Záverečné slová: V novozélandskej NBL má všetko nad 2 kurz hodnotu. Tento zápas detto. Navyše, skutočne si myslím, že by kurzy mali byť naopak. Auckland je momentálne lepším tímom a pevne verím, že to dnes potvrdí aj na palubovke.

Ak sa nebojíte riskovať a tento tip sa vám pozdáva, budem rád, ak si ho zahráte tiež. Všetkým, ktorí sa inšpirujete, držím palce!

Tiket



Chat