• Dátum: 11.07.2020
  • Tip: Qingdao
  • Kurz: 2.56

Ahojte, zdravím všetkých tipérov!

V ďalšom kole CBA sa dnes stretnú Shenzen a Qingdao. Obidva tímy sú momentálne v rozdielom rozpoložení a tým pádom chápem aj kolegu, ktorý za 100e hral pomerne nízky kurz 1,37 na výhru Shenzenu.

Ja však takéto nízke kurzy nehrám. Po prvé v nich nevidím hodnotu, a po druhé, práve takéto kurzy mi zvykli kedysi vychádzať najmenej. No poďme k veci.

Nakoľko sa hrá na neutrálnej pôde, výhoda domáceho prostredia tu rolu nehrá. Poďme si teda predstaviť tím, ktorý je vedený ako "domáci" - SHENZEN:

Ako písal aj kolega, Shenzen má momentálne určite lepšiu formu. ALE! Napriek tomu, že to majú po obnovení sezóny 5-4, nevidel by som v tom nič extra.

Výhry proti tímom ako Tianjin, Sichuan či aj v poslednom kole proti Nanjingu by som bral z kategórie povinných. Aj tak sa napríklad v poslednom kole proti spomínanému Nanjingu totálne trápili a aj keď som mal vtedy napísanú na nich analýzu, môžem povedať, že si vyhrať nezaslúžili. Aby som však bol objektívny, porazili aj v peknom kurze silný Jilin, čo sa určite nečakalo.

Teraz k prehrám. Prehry proti Shandongu a podľa môjho názoru ani proti Jiangsu prísť nemali. Potom podľa očakávania prehrali aj s Fujianom a o 35 bodov s lídrom s Guangdongu. Práve tento zápas je pre nás dosť dôležitý, napriek tomu, že sa hral ešte v júni. Bude nám totiž neskôr slúžiť ako porovnanie.

K zostave si toho veľa nepovieme, v podstate je rovnaká ako v REGULAR SEASON, takže Shenzen táto koronapauza nejako extra neovplyvnila.

QINGDAO

2-7. Presne tak, "hostia" vyhrali po obnovení súťaže len 2x. Nebudeme si klamať, chýba im najlepší hráč Adams, ktorý tu však nehral ani 1 zápas, takže si na to už mohli zvyknúť. Navyše, dôveru dostávajú domáci hráči, ktorí by ju už mohli zajtra premeniť na výhru. Tak a teraz poďme porovnávať...

Spomínaný Nanjing nebol prekážkou ani pre Qingdao, rovnako ako ani slabý Bayi Rockets. Od tejto výhry sa však s nimi ťahá séria 7 prehier. LENŽE, OKREM ŠANGHAJA hralo Qingdao 3x proti druhému Xinjangu, a po jedenkrát so silným Liaoningom (7.), Zheijangom (5.) a napokon naposledy proti prvému Guangdongu. Skutočne veľmi ťažký žreb a do zvyšných 8 zápasov ich už nikto podobne ťažký nečaká!

Poďme teraz k spomínanému zápasu s lídrom z Guangdongu. Pozeral som ho celý, pretože som mal podaný na Guangdong mínusový handicap, ktorý však nevyšiel (114:111). Qingdao hralo veľmi pekný tímový basketbal, hoci bolo jasné, že na lídrov CBA kvalitatívne nemajú. Ukázali v zápase srdce, charakter a hlavne kvôli TOMU IM ZAJTRA VERÍM.

V základnej časti už Shenzen raz porazili. Prečo by to nemohlo prísť opäť? Navyše, dnešný zápas je extrémne dôležitý pre ďalší vývoj tabuľky, keďže 13. Shenzen pokukuje po TOP 12, ktorá zaručuje postup do Play off. Naopak, naše Qingdao si musí za každú cenu udržať aspoň 11. priečku.

Ja dnes hosťom verím a majú moju plnú dôveru. Ak sa nebojíte riskovať, pevne verím, že si tento tip zahráte so mnou!

Veľa šťastia prajem všetkým inšpirovaným :)

Tiket



Chat