• Dátum: 10.07.2020
  • Tip: Braga
  • Kurz: 1.89

Ahojte, dnes som sa rozhodol napísať analýzu zápasu medzi Ferreirou a Bragou.
Tieto dva Portugálske tímy sa nachádzajú na opačných stranách tabuľky. Očakáva sa rýchly zápas. Oba tímy sa budú snažiť vyhrať . Domáci bojujú o záchranu a hostia o Európsku ligu či Ligu majstrou.

Domáca Ferreira a 34. bodmi sa nachádza na 13 mieste s bilanciou 29:42. A ani ich domáce hry nie sú bezproblémové, keď z 15 zápasov majú len 17. bodov a bilanciu gólov 12:16 a následne forma z 10 zápasov doma 2 výhry a 6 prehier. Dnes domácemu trénerovi bude chýbať J.Silva ktorý videl svoju 5 žltú kartu v zápase s Vitóriu FC a zranení S Bartelli.
Hosťujúci tím Sporting Braga je momentálne na 4 mieste v tabuľke, s 53. bodmi a gólovou bilanciou 53:36. Ich zápasy na pôde súper sú veľmi dobré, čo znamená 4 miesto v tabuľke hosťujúcich tímov.
Forma Sportingu z posledných desiatych zápasoch je 19. bodov 6:1:3 a bilancia gólov 21:12. Domácim dnes nepomôže zranení N. Sequeira. Zato do zápasu nastúpi dvojica útočníkov 14. gólovi pravý útočník Paulinho , jeho ľaví spoluhráč s 9. gólmi R. Horta a nespolednom rade pravý záložnik s 8 gólmi Trincao. Po minulom skvelom zápase v ktorom Braga vyhrala 4:0 nad tímom Aves sa rozhodol tréner Artur Jorge pre formáciu 4-4-2 . Dnes bude chcieť nadviazať na zápas Avesom a ponechá formáciu s útočníkmi Paulinhom a Hortom.
Preto volím hosti za víťaza zápasu. Braga pôjde do zápasu plnou silou ktorá im môže zaistiť 3 miesto a ligu majstrov.

Tiket



Chat