• Dátum: 09.07.2020
  • Tip: M.Berrettini
  • Kurz: 1.72


Thiems7, Tenis muži - dvojhra

Berrettini Matteo - Rublev Andrey 1

Tak na Thiemovom turnaji som sa rozhodla ísť do výhry taliana Berrettiniho. To je svetová 8-čka, čo je aj jeho najlepšie umiestnenie. V tejto sezóne už hral v Nice na akcii Moratoglua kde má bilanciu 5/3. Tu zatiaľ odohral dva veľmi dobré zápasy a vyhral s Novakom 7:6 6:3 a s Bautistom 6:4 6:3. Posledný zápas v skupine odohral s Khachanovom dnes večer a v zápase nešlo o nič (teda len o 6250€) a Berrettini ho prehral 6:7 4:6.

Je pravda že Rublev začal hrať parádny tenis a výrazne tenisovo narástol. V sezóne má bilanciu 21/5 a v rebríčku už poskočil na svoje maximum 14.miesto. Vyhral turnaje v Dohe a Adelaide, na Australian Open si zahral osemfinále. A vyzerá že ho nepribrzdila ani koronapauza lebo na toľko kritizovanom turnaji Djokoviča v Zadare vyhral všetky zápasy s Cilicom, Petrovicom aj A.Zverevom. Kvôli pozitívnemu Covid testu do finále s Djokovičom už nenastúpil lebo sa podujatie zrušilo. Čo ma však u neho zarazilo bol jeho výkon ktorý som sledovala v prvom zápase na Eurosporte v priamom prenose. Musím povedať že proti Struffovi hral veľmi zle, podanie mu tiež nefungovalo a dokonca Struff ho často tlačil do úzkych. A nakoniec Struff za stavu 13:12 netrafil absolútne jasný smeč na sieti pri svojom podaní a aj vďaka tomu nakoniec Rublev Struffa dá sa povedať udolal 3:6 6:4 15:13. Aj v ďalších zápasoch bol veľmi nervózny a po každom zlom údere sa rozčuloval. Prehral v druhom zápase s Thiemom 5:7 4:6. Posledný opäť odohral veľmi nervózny zápas s Ruudom 6:2 3:6 10:4. Myslím si že toto na výborne hrajúceho Berrettiniho stačiť nebude.

Aby toho nebolo málo Berrettini vedie vo vzájomných zápasoch 3:1, keď jediný zápas čo hrali na antuke vyhral jasne 6:3 6:3.

Veľmi rada v peknom kurze budem hrať Berrettiniho.

Tiket



Chat