• Dátum: 08.07.2020
  • Tip: L.Fruhvirtová
  • Kurz: 1.35


TOP liga ČTS,, Tenis ženy - dvojhra

Palicová Barbora - Fruhvirtová Linda 2

V rámci TOP liga ČTS, som sa rozhodla zahrať na Fruhvirtovú. Tá je predsa len hráčka vyšších kvalít ako jej súperka. Vidieť to už aj na rebríčku kde je na pozícii 809. čo je aj jej maximum. V 15 rokoch to má už na tour 17/15 a tento rok po koronapauze porazila 2x Bartunkovu alebo dokonca do troch setov dostala Martincovú. Je to hráčka ktorá bude mať čo v budúcnosti povedať. Aj v juniorskom rebríčku jej patrí 20.pozícia a maximum má 10.miesto. Naposledy v pohári priateľstva porazila slovenky Čišovskú 6:4 7:6 a Morvayovú 6:1 6:1.

Palicova má o rok viac a teda 16 rokov, v rebríčku však nefiguruje a na tour neodohrala jediný zápas. Toto považujem za jej dosť veľký handicap. Je pravda že v zápasoch TOP liga ČTS má bilanciu 5/1. Porazila aj Bartuňkovú a tiež aj dnešnú súperku ktorú udolala 6:3 3:6 11:9 a tak neverím že toto sa môže opakovať druhýkrát po sebe. Veď aj po tomto zápase hneď na druhý deň prehrala so sestrou Lindy a teda s Brendou Fruhvirtovou jasne 3:6 3:6. A to Brenda ma len 13 rokov. Myslím že po sestrách Plíškových sa máme do budúcna na čo tešiť.

Dnes verím určite Fruhvirtovej ktorá je určite kvalitnejšou hráčkou a prehru spred pár dní Palicovej vráti. Rada s ňou idem na tiket.

Tiket



Chat