• Dátum: 08.07.2020
  • Tip: Avidzba
  • Kurz: 1.67


European Pro Tennis Series, Tenis muži - dvojhra

Mansouri Skander - Avidzba Alen 2

V rámci European Pro Tennis Series som sa rozhodla zahrať si na Avidzbu. Ten je v rebríčku na pozícii 458. ale bol už aj 380. a rozhodne má predpoklady na to aby šiel vyššie. Hráva už aj challengery a tento rok má bilanciu 10/9. Pre mňa je tu však teraz dôležitý aj fakt že v rámci European Pro Tennis Series odohral už 10 zápasov s bilanciu 6/4. Prehry má len s 2x Laurent, Chazal a Hemery. Porazil ale Petita, 2x Gautiera, Reymonda, Addeda a Martineaua. Hrá teda v pohode a je jane rozohratý.

Mansouri nie je zlý hráč, v rebríčku je 385, a maximum má 303.miesto. V sezóne bilanciu 8/7. Pred koronapauzou však končil na Morelos challenger v osemfinále s Altmaierom skrečom za stavu 5:6 v prvom kole. Zdá sa že stále nebude celkom fit prípadne netrénoval, lebo to čo predviedol v prvom zápase bol absolútny otras. Nastúpil proti futures hráčovi Catarinovi a prehral s ním 0:6 0:6!!! Aj keď to bol prvý zápas, prehrať sa dá ale nie takto! Následne hral včera s Laurentom, kde nemal ani chíľkovo dobré momenty a celý zápas bol horším hráčom a nakoniec prehral aj tu 3:6 4:6. Mansouri v takejto forme na rozohratého Avidzbu stačiť nemôže.

Vo vzájomných zápasoch vedie 1:0 Mansouri, keď vyhral minulý rok. Momentálne však má veľké šance Avidzba zrovnať stav na 1:1

Avidzbovi dnes verím a veľmi rada s ním idem na tiket.

Tiket



Chat