• Dátum: 07.07.2020
  • Tip: D.Thiem
  • Kurz: 1.35


Thiems7, Tenis muži - dvojhra

Thiem Dominic - Rublev Andrey 1

V rámci Thiems7 som sa rozhodla po tom čo som dnes videla zahrať si určite na Thiema. To je samozrejme tenisová extratrieda a 3.hráč sveta. V tejto sezóne má bilanciu 26/6 a z toho na antuke 16/2. Prehry má ešte z Rio de Janeira s Magerom a po koronapauze prehral už len s Ofnerom v troch setoch. Okrem samozrejmých výhier z domácich prípravných zápasoch hral aj na Adria Tour v Belehrade a celý turnaj vyhral keď zdolal Dzumhura, Lajovica, Dimitrova a vo finále aj Krajinovica. Tu si v prvom zápase poradil s Ruudom po setoch 7:5 7:6 po veľmi dobrom výkone a pestrej hre.

Je pravda že Rublev začal hrať parádny tenis a výrazne tenisovo narástol. V sezóne má bilanciu 19/4 a v rebríčku už poskočil na svoje maximum 14.miesto. Vyhral turnaje v Dohe a Adelaide, na Australian Open si zahral osemfinále. A vyzerá že ho nepribrzdila ani koronapauza lebo na toľko kritizovanom turnaji Djokoviča v Zadare vyhral všetky zápasy s Cilicom, Petrovicom aj A.Zverevom. Kvôli pozitívnemu Covid testu do finále s Djokovičom už nenastúpil lebo sa podujatie zrušilo. Čo ma však u neho zarazilo bol jeho výkon ktorý som sledovala dnes na Eurosporte v priamom prenose. Musím povedať že proti Struffovi hral veľmi zle, podanie mu tiež nefungovalo a dokonca Struff ho často tlačil do úzkych. A nakoniec Struff za stavu 13:12 netrafil absolútne jasný smeč na sieti pri svojom podaní a aj vďaka tomu nakoniec Rublev Struffa dá sa povedať udolal 3:6 6:4 15:13.

Vo vzájomných zápasoch vedie Thiem 2:1, a po výkonoch v prvom hracom dni by tu bolo pre mňa obrovským prekvapením keby sa to nezvýšilo na 3:1 pre Thiema.

Veľmi rada si tu zahrám určite na Thiema.

Tiket



Chat