• Dátum: 07.07.2020
  • Tip: T.Laurent
  • Kurz: 1.42


European Pro Tennis Series, Tenis muži - dvojhra

Laurent Thomas - Mansouri Skander 1

V rámci European Pro Tennis Series som sa rozhodla zahrať si na Laurenta. Ten je výborný a už minulý rok vtrhol na tour ako uragán a mal tam bilanciu 26/8, keď bral jeden titul a dosiahol ďalšie dve finálové účasti na futures. Tento rok je to opäť vynikajúce a bilancia 36/10 čo je veľká paráda. Tento rok pred koronou získal dva tituly na futures, jedno finále a jedno semifinále a stále sa zlepšuje. V rámci European Pro Tennis Series odohral už veľa zápasov s bilanciou 18/7. Mal tam takú krízu od 21.6. do 29.6. kde mal bilanciu 1/5, ale momentálne je už opäť na víťaznej vlne keď aktuálne drží šnúru 9 výhier v rade. Porazil Petita, Chazala, Q.Roberta, zostrelil Tessu 6:0 6:1, Loffhagena, opäť Q.Roberta, Tchoutakiana Faivreho a opäť Tchoutakiana. Dnes verím že pôjde po ďalšiu výhru. Veď tu už napríklad totálne naložil 2x Escoffiera 6:1 6:1 a aj 6:0 6:1, tiež vyhral s Eyssericom 6:2 6:3 a tak isto veľmi jasne s Avidzbom aj Hoangom zhodne 6:1 6:4.

Mansouri nieje zlý hráč, v rebríčku je 385, a maximum má 303.miesto. V sezóne bilanciu 8/6. Pred koronapauzou však končil na Morelos challenger v osemfinále s Almaierom skrečom za stavu 5:6 v prvom kole. Zdá saa že stále nebude celkom fit prípadne netrénoval, lebo to čo predviedol včera bol absolútny otras. Nastúpil proti futures hráčovi Catarinovi a prehral s ním 0:6 0:6!!! Aj keď to bol prvý zápas, prehrať sa dá ale nie takto! Mansouri v takejto forme na rozbehnutého Laurenta stačiť nemôže.

Vo vzájomných zápasoch vedie 1:0 Mansouri, keď vyhral minulý rok. Momentálne však má veľké šance Laurent zrovnať stav na 1:1

Laurentovi verím aj dnes a veľmi rada s ním idem na tiket.

Tiket



Chat